© Hadewyn……2017

Hadewyn Spiritual Music


Meditaties, retraites e.a.


Als persoonlijke ontwikkeling centraal staat tijdens bijvoorbeeld meditatie- en bezinningsweekenden, retraites, workshops van één of meerdere dagen, dan brengen mijn liederen door inhoud en sfeer een extraatje. Want uit ervaring en feedback kan ik zeggen dat men via harp en stem naar de stilte van het hart wordt geleid, waar in alle kwetsbaarheid gevoeld wordt wat daar gevoeld wil worden.


Iets heel anders, maar vaak met eenzelfde uitwerking, is het om tijdens deze bijeenkomsten gezamenlijk mantra’s te zingen.

Met de aandacht op de inhoud van de mantra en door het reciteren (op de trilling) van de mantra wordt men de innerlijke diepte ingetrokken, waardoor men een weldadige en immense ruimte kan ervaren.


Geheel op maat en in overleg met u als begeleider kan ik een programma maken wat past bij de inhoud van het weekend of de dag. Soms bestaat het programma maar uit één enkel lied, soms breng ik ook met tussenpozen meerdere liederen ten gehore, of bijvoorbeeld alleen bij aanvang en bij het afsluiten.